Spiro Logo
Peter Diepens

Hallo mijn naam is Peter Diepens.

Van nature ben ik een persoon met een kinesthetisch (gevoel), auditief-digitaal (denken) voorkeursysteem. Innerlijke dialogen het "wikken en wegen" zijn mij dus niet vreemd.Direct na de middelbare school ben ik op 17 jarige leeftijd het leger in gegaan. Hier leerde ik om mijn gevoel uit te schakelen en vooral te denken. Het "wikken en wegen" verdween als sneeuw voor de zon. Een uitspraak die me tot de dag van vandaag bijstaat is;  "Kou is een emotie en emoties kun je uitschakelen".Deze levensinstelling heeft mij heel lang goed gediend en mij geholpen om ongeschonden door 5 uitzendingen te komen.Echter, je kunt het onderbewustzijn niet uitschakelen of voor de gek houden. Emoties sla je op in je lichaam.Rond mijn vijftigste levensjaar voelde ik dat er iets niet (meer) klopte. Mijn onderbewustzijn begon zich te roeren. Ik voelde de spreekwoordelijke "knoop in je maag" letterlijk in mijn lichaam.Gelukkig heeft mijn onderbewustzijn op tijd ingegrepen en mij op het pad van persoonlijke ontwikkeling gebracht. Een pad dat zich kenmerkt door opleidingen en cursussen om als man dichter bij mijn gevoel te komen. Een pad om presteren (ego) achter te laten en te gaan naar leren, integreren en transformeren.Ik ben nu in staat om met mijn hoofd en hart in balans mijn leven te leven. Authentiek. Naast mijn werk als militair ben ik binnen defensie actief als ademcoach en trainer voor mindfulness en oordeelvrij communiceren.Ik gun het iedereen om met balans tussen hoofd en hart te leven!


Wat anderen zeggen 

Reacties

Thijs
3 maanden geleden

Peter heeft me geweldig geholpen, heeft me flink uit mijn comfort zone gehaald, na een aantal sessies kon ik hier zelf goed mee vooruit en werden dingen waarvan ik last had een stuk beter mee om te gaan en lichter.
Nogmaals bedankt, ik kan een sessie bij Peter zeker aanraden.

Annelies Dirx
een jaar geleden

Tijdens een individuele sessie heb ik kennisgemaakt met adem coaching. Ik heb de aandacht die er was om allereerst een veilige setting te creëren als zeer prettig ervaren, om daarna vol overgave aan de sessie te kunnen starten. Ik vond het heel intens, er kwam veel emotie los, wat erg bevrijdend was op dat moment zelf. In de periode daarna heeft deze sessie nog veel effect gehad. Er kwamen zoveel gevoelens en emoties los waaraan ik kon toegeven en dat voelde fantastisch! Het heeft voor mij een heel mooi proces in gang gezet.

Jamie Bolhuis
2 jaar geleden

Het was een leuke dag waarin ik werd uitgedaagd a.d.h.v. oefeningen en gesprekken, waardoor ik vele mooi inzichten heb kunnen op doen.

Bedankt!

Bert Van der Veen
2 jaar geleden

Geweldige mannen dag gehad in Peize.
Peter bedankt voor je spiegel, mooie motiverende woorden en bijzondere oefeningen.

Bert

Reactie plaatsen